Нижня білизна для вагітних і годуючих мам

Яку білизну можна носити вагітним і годуючим мамам? Безпечну для здоров'я, таку що охороняє від розтяжок, зручну під час годування. Ще доведеться пошукати, де купити таке в Україні. Якщо саме за ним ви прийшли в інтернет магазин Інканто – то ви на вірному шляху!

Вся нижня білизна для вагітних і годуючих мам, представлена в нашому каталозі:

  • Комфортна в носінні, тому що сконструйована з урахуванням особливостей фізіології майбутніх і годуючих мам.
  • Допомагає чудово виглядати кожен день.
  • Безпечна: зшита з бавовняних або нешкідливих дихаючих штучних матеріалів за безшовною технологією або за допомогою дуже пласких швів.
  • Довговічна, практична.
  • Ідеально облягає тіло без зайвого тиску.
  • Чарівним чином підлаштовується під мінливі розміри фігури.

Вся пропонована нами білизна для дівчат в положенні створена з тим розрахунком, щоб не здавлювати, але підтримувати зростаючий животик і груди. Коли ж народиться малюк, ваш вага, звичайно, зменшиться, але не миттєво. Тому ви зможете носити свої «вагітні» речі після пологів теж.

Основна відмінність білизни для мам, що годують від звичайної жіночої – спеціальна конструкція, що дозволяє не роздягаючись годувати дитину. А багато моделей універсальні: їх можна надягати під час вагітності та в період годування. Наприклад, підтримуючий бюстгальтер з відстібними чашечками або вільна ночнушка з ліфом на гудзиках. Всі ці деталі ви легко розгляньте на фото виробів.

В інтернет магазині Инканто ви купите кращу нижню білизну для вагітних і годуючих мам будь-якого фасону, розміру, призначення:

  • Компресійна - пояси, бандажі, корсети.
  • Красиві мереживні, а також такі, що підтримують живіт або класичні трусики з бавовни з заниженою талією.
  • Сексуальні бюстгальтери для збільшення в період вагітності грудей і годування немовляти. Вони відмінно підтримують бюст, допомагають зберегти його форму.
  • Спеціальні легінси і колготки для вагітних з еластичною вставкою для підтримки живота.
  • Купальники: цільні або танкіні - в них ви можете як і раніше насолоджуватися відпочинком на природі або заняттями в басейні.
  • А також відповідний домашній одяг - піжами, халатики, топи, сукні, туніки.

У нас ви знайдете будь-яку білизну, без якої не обійтися жодна вагітна або годуюча мама. А ми без зволікання доставимо його в будь-який куточок України.

Ціна і якість

Ціни ми встановили нижче, ніж в середньому по Україні. Тому кожна майбутня або справжня матуся може недорого придбати у нас всі необхідні їй речі. Причому зверніть увагу: ні в одному розділі нашого сайту ви не зустрінете так багато бавовняної жіночої білизни, як на сторінці для вагітних і годуючих. При своїй невисокій вартості ці моделі – просто знахідка!

Всі представлені у нас вироби для вагітних і годуючих – продукція популярних польських торгових марок: Alles, Ava, Lupoline, Mitex, Gatta, Dobranocka (Doctor Nap). Ці бренди виділяються стабільно високою якістю своїх товарів, користуються прихильністю покупців, викликають у них тільки позитивні відгуки.

Дорогі матусі, стежте за нашими знижками, акціями, поповненням асортименту. Завдяки їм ви будете регулярно оновлювати свій гардероб з невеликими на те витратами.

Бажаємо вам вдалих покупок відповідної білизни, тому що коли комфортно вам – ваш малюк почуває себе краще.