Бюстгальтери для годування

Бюстгальтер для годуванняЯк я раніше без нього обходилася? Цей захоплений вигук зазвичай спрямований на адресу найкорисніших винаходів, що сильно полегшують життя. Один з них – бюстгальтер для годування. Сьогодні кожна майбутня або відбулася мама розуміє, що він абсолютно необхідний. Її цікавить лише як його вибрати і де купити.

Якщо відповідь на друге питання очевидна – простіше, швидше і дешевше всього можна його придбати в інтернет магазині, головне – не розгубитися серед величезного асортименту. А ось зрозуміти, як не помилитися з вибором, як підібрати такий, який буде справно виконувати всі покладені на нього функції, та при цьому не зашкодить ні мамі, ні малюкові – це завдання складніше. Але про все по порядку.

Призначення

Основне призначення бюстгальтера для годуючих мам – забезпечити можливість годувати дитину, не знімаючи білизни. Тому в ньому передбачені спеціальні чашечки на кліпсах, які легко можна відстибнути однією рукою, щоб відкрити груди. Друга ж рука залишається вільною і підтримує малюка. Однак творці настільки корисного пристосування не обмежилися одним чудовим удосконаленням звичайного ліфчика.

Сучасний правильний бюстгальтер для годування грудьми являє собою універсальну конструкцію з безліччю додаткових властивостей, що забезпечують дбайливу і надійну підтримку збільшеним під час лактації молочних залоз. Саме такі бюстики продаються в нашому інтернет магазині – всі вони зручні, багатофункціональні і безпечні.

Різновиди

У нас ви можете купити недорогі бюстгальтери для годування всіх видів: з безшовними, м'якими або ущільненими чашечками, на кісточках або без, бюстгальтери-топи без каркасів. Всі вони зшиті з екологічно чистих, еластичних тканин - бавовняного трикотажу, дихаючої мікрофібри або ніжної віскози. Якщо ви віддаєте перевагу виключно натуральним матеріалам – купіть бюстик з бавовни. Коли різниця не принципова, вибирайте будь-який - всі вони гіпоалергенні, вільно пропускають повітря, не подразнюють шкіру.

Але який би ви не купили бюстгальтер для годуючих жінок в нашому магазині, знайте, що кожен з них оснащений:

  • посиленими широкими регульованими бретелями,
  • стійким до розтягування поясом з трьома - чотирма рядами застібок,
  • широкою спинкою,
  • високою корсетною частиною,
  • еластичними чашечками, які підлаштовуються під зміни розміру грудей, обумовлені приливами молока і зменшенням грудних залоз після годування.

У такому бюстгальтері для годуючих вам не страшні ні провисання, ні деформації грудей, ні розтяжки, зате гарантовано збереження гарної форми бюсту і вільний приплив молока - все завдяки вищепереліченим конструктивними особливостями, що забезпечують відмінну підтримку грудей навіть дуже великих розмірів.

Розміри

Дівчата з пишними формами не з чуток знають, як складно буває купити бюстгальтер для годування великого розміру з хорошою підтримкою, та ще якісний, красивий і недорогий. Знаємо про це і ми, тому включили в свій асортимент багато різних чудових моделей всіх розмірів - великих і дуже великих. Але не забули ми і про мініатюрних матусь: вони завжди знайдуть у нас цей необхідний аксесуар навіть самого маленького розміру.

Непомітні особливості

Отже, де купити бюстгальтер для годуючих мам ви вже знаєте, про унікальні особливості і розміри цієї деталі нижньої білизни ви обізнані. Залишилося поговорити про непомітні, але дуже важливих нюансах, які ви не роздивіться на наших фото:

  • абсолютно пласкі шви, які не викликають роздратування шкіри,
  • вільний, непомітне розміщення накладок,
  • гнучкі, пружні кісточки, які анітрохи не шкодять жіночому здоров'ю, не перешкоджають годівлі,
  • всередині чашок – бавовняна підкладка, як правило, з антибактеріальним покриттям.

Такий бюстгальтер для годування не тільки мамі зручний, але і дитині. До того ж він безпечний, приємний до тіла, зовсім не заважає процесу вигодовування. А ось що ви добре зможете розглянути на фото наших моделей – так це те, які вони красиві, модні, стильні. Багато з них прикрашені мереживом, оригінальними візерунками, бантиками, вишивкою або ажурними вставками.

Ціни

Ціни на бюстгальтери для годуючих мам практично не відрізняються від цін звичайних ліфчиків, чого не скажеш про матеріали: всі вони м'які, повітропроникні, еластичні, приємні на дотик. Що не менш важливо - при невисоких цінах якість представлених у нас виробів чудове, тому що виготовлені вони кращими виробниками Gaia, Alles, Mitex, Lupoline, Lupo, Ava, Gorsenia, Мілавіца. Ці бренди створюють спеціалізоване білизна для годування з урахуванням анатомічних особливостей жіночого тіла в період лактації, а ми із задоволенням приймаємо позитивні відгуки про нього від наших покупців.

Наш інтернет магазин здійснює продаж у всіх містах України, великих і маленьких. Хочете купити бюстгальтер для годування в Києві чи Львові? А може ви живете в Ромашкове? Сміливо звертайтеся до нас, у нас відмінне обслуговування і швидкісна доставка по всій країні.

Ліфчик для годуючих мам в Україні: безтурботне годування

Якщо не забезпечити правильну підтримку грудей в період лактації, вона буде відвисати під власною вагою. В результаті можуть з'явитися проблеми: застій молока, всілякі хворобливі стани, розтяжки. Звичайне білизна тут не допоможе, ну і не роздягатися ж мамі щораз, коли малюк захоче їсти. Тільки як підібрати ліфчик для годування оптимально комфортний і безпечний? Все просто: в нашому магазині все післяпологові бюстгальтери зручні в носінні, нешкідливі, спеціально створені для жінок, що годують, ідеально пристосовані до годівлі, надійно фіксують груди в піднятому положенні, сприяючи збереженню її форми і вільному припливу молока. У кожній із них легко поміщаються прокладки, що запобігають протікання молока.

Звичайно, різні моделі відрізняються по конструкції: ліфчики для годування з чашечками або на кісточках добре носити вдень, під час сну краще підходять бюстгальтери-топи і м'які безкаркасні бюстики. Також рекомендуємо вам звернути увагу на спеціальні нічні сорочки, ідеально адаптовані під безтурботне годування дитини.

Як правильно вибрати

Як вибрати ліфчик для годування за розміром: головний секрет полягає в тому, що обмерять себе потрібно в момент максимального припливу молока. Що стосується зовнішнього вигляду - орієнтуйтеся по фото товарів: всі вони абсолютно реалістичні, зроблені в відмінній якості. Вам буде легко вибирати ще й тому, що все фото збільшуються при наведенні на них курсору мишки.

Визначаючись з вибором, дивіться на ціну: річ гарної якості не може коштувати дешево, адже сьогодні в Україні можна знайти бюстгальтери для годування всіх видів, якісні і не дуже, дорогі і дешеві. Наші ціни на них варіюються від 390 до 1200 гривень. Винятки становлять акції або розпродажу, які ми періодично влаштовуємо. Якщо хочете завжди бути в курсі самих вигідних пропозицій - підпишіться на нашу розсилку (або Зареєструйтеся).

Також пропонуємо вам недорого купити бандажі, трусики з утяжкой, корсети, стягуючі пояси. Ці товари знаходяться в розділі Коригувальна білизна. А ще в нашому магазині ви знайдете бюстики не тільки для годуючих мам, а й для жінок в положенні.

Бюстгальтери для вагітних
Універсальні моделі на час вагітності та годування

Універсальний бюстгальтер для годуванняЗараз нікому навіть в голову не прийде самостійно зшити бюстгальтер для вагітних і годування, хоча ще років 20 тому такий порив був абсолютно виправданий. Сучасна індустрія нижньої білизни невтомно працює над розробкою все більш універсальних предметів нижнього гардероба на період вагітності. Але чи дійсно вони так вже необхідні? Давайте розберемося в цьому питанні.

На перших місяцях вагітності животик ще не видно, а в грудях уже відбуваються помітні зміни. Вона готується до годівлі, тому не тільки збільшується в розмірі, але також стає дуже чутливою, а найголовніше - змінює свою форму. Тепер судіть самі, чи підійде їй звичайний ліфчик, зшитий без урахування всіх цих специфічних особливостей, або краще все ж купити хороший бюстгальтер для вагітних, який не дратує, що не стискає, але в той же час ідеально підтримує груди, повторюючи її природну форму. Та до того ж запобігає відвисання бюста і розтяжки, сприяє правильному розвитку молочних проток. Його ви теж можете замовити в нашому магазині.

Всі представлені у нас моделі в точності відповідають тому, яким повинен бути бюстгальтер для вагітних: вони сконструйовані з урахуванням фізіологічних змін, що відбуваються в організмі вагітної жінки, зшиті з м'яких, дихаючих, гіпоалергенних тканин.

Який бюстгальтер для вагітних краще

Це залежить від того, в який час доби ви будете його надягати. Вдень підтримуючий бюстгальтер для вагітних на кісточках забезпечує максимальний комфорт і підтримку грудей, особливо великий. З цими функціями не менше чудово справляються бюстики з ущільненими чашечками. Для сну найкраще підходять бюстгальтер-топ або моделі м'якого типу. Вони дбайливо підтримують молочні залози, спати в них дуже комфортно. Якщо розмір грудей невеликий - їх можна носити і на протязі дня.

А можна відразу купувати бюстгальтер для вагітних і годуючих мам два в одному – він послужить до і після пологів. Нехай навіть в перші місяці годування він буде малуватий і ви не зможете його носити, зате згодом, коли процес вироблення молока врегулюється і груди почне поступово зменшуватися - ви знову до нього повернетеся.

Як вибрати бюстгальтер для вагітних за розміром

Тут вам знадобляться наші рекомендації по вибору і таблиця в описах товарів - просто клікніть на кнопку «Перевірити розмір». Але навіть якщо ви визначилися з розміром, фото уважно розглянули і вас все влаштувало - не поспішайте, порадьтеся з нашими консультантами, які допоможуть вам зробити на 100% правильний вибір.

Зверніть увагу: основне навантаження лягає на пояс ліфчика, тому правильно підібраний за обсягом, він цілком справляється з підтримкою бюста. Лямки лише допомагають йому виконувати свою функцію. Однак під час «цікавого положення» і після пологів розмір молочних залоз і обсяг грудної клітини можуть коливатися, тому в бюстгальтерах для вагітності і годування передбачені еластичні чашечки і подовжені застібки, які можна додатково регулювати за допомогою подовжувачів-екстендерів. Їх, а також силіконові підкладки під бретелі і безліч не менш корисних пристосувань теж можна купити у нас в інтернет магазині Инканто на сторінці Аксесуари. Ще ви можете скласти чарівні комплекти з бюстгальтера, що підходять до нього трусиків, а також домашнього одягу для годування.

Ціни в нашому інтернет магазині на бюстгальтери для вагітних і годуючих мам дуже гуманні, якість білизни чудове. Тому не відкладайте покупку на потім, з перших днів вагітності подбайте про здоров'я і красу своїх грудей, а також про зручність годування.