Під’юбники і комбінації під сукню чи спідницю всіх розмірів і кольорів

Ви бажаєте, щоб одяг добре сидів, щоб не липнув до ніг, а поділ не піднімвся при ходьбі? Тоді наші (нижні спідниці) під'юбники і комбінації саме для вас.

Але спочатку давайте розберемося, що вони собою представляють. Комбінація – це спідня або простіше кажучи натільна сорочка. Під'юбник – нижня спідниця. Надягають їх під сукні та спідниці, щоб знизити електризацію і прозорість якщо це необхідно, забезпечити їм відмінну посадку, згладити лінії силуету.

У нас ви можете недорого купити оригінальні, брендові жіночі під'юбники (нижні спдниці) і комбінації від кращих польських виробників з доставкою по всій території України, СНД і Європи. Безшовні і стягуючі, щільні і тонкі, вільні і облягаючі, з мереживом і без, маленьких і великих розмірів – вибирайте що вам більше подобається або підходить.

З яких тканин зшиті наші нижні спідниці і комбінації

В інтернет-магазині Інканто ви купите під'юбникИ і комбінації, зшиті з дихаючих, непрозорих, гладких тканин високої якості:

  • Шовковистої, еластичної мікрофібри.
  • Високоякісної бавовни.
  • Ковзної, м'якою віскози.
  • Еластичного трикотажу.

Під’юбник

Віди жіночих під’юбників (нижніх спідниць) під сукні та спідниці

Короткі жіночі нижні спідниці з плоскими швами і безшовні. Прямі, напівприлягаючі, вгорі на гумці, непомітні під одягом. Ці під'юбники підходять під короткі сукні та спідниці довжиною вище коліна.

Довгі нижні спідниці простого класичного крою з м'якою гумкою по верхньому краю. Такий під'юбник вам підійде, якщо ви носите довгі сукні та спідниці міді або максі.

Стягуючі нижні спідниці – безшовні коригуючі під'юбник для жінок. У них ваш живіт виглядає пласким, стегна – підтягнутими, талія – ​​стрункою. Але рекомендуємо носити їх не більше 4-5 годин поспіль.

Нижня спідниця-шорти двох видів: розкльошені подовжені і вільні короткі шорти-трусики. Надягають під широкі штани або під спідниці, сукні та сарафани як під'юбник.

Нижні спідниці великих розмірів для повних жінок – довгі і короткі. А також у формі шорт – вони служать гідною альтернативою під'юбнику і перешкоджають натиранню шкіри на внутрішній стороні стегон.

Види жіночих комбінацій під сукні, спідниці та блузки

Безшовні комбінації – абсолютно гладкі короткі сорочки на тонких регульованих бретелях, абсолютно непомітні під одягом. Носяться як спіднє під прозорими або облягаючими нарядами, сорочками і блузками.

Стягуючі комбінації – коригуючий нижні сукні на знімних бретелях. Згладжують нерівності, м'яко тягнуть живіт і стегна, формують витончену талію, моделюють красивий силует жіночої фігури. Незамінні в особливих випадках, коли хочеться виглядати надзвичайно. Ідеальні під обтягуючий одяг з відкритими плечима, тому що їх можна носити без бретелей. Довго в них знаходитися не можна, так як тривале стягування будь-яких частин тіла некорисне для здоров'я.

КомбінаціяБюстгальтери-комбінації з ліфом на кісточках, широкими або тонкими регульованими бретельками, і застібкою на спині як у звичайного ліфчика. Вони середньої довжини, розширені донизу, дуже красиві. До того ж в них зручно спати, тому їх ще використовують як жіночу нічну сорочку замість піжами.

Мереживні комбінації – короткі міні і довгі міді. Прикрашені ажурним мереживом, ніжним гіпюром або тонкою мікросіткою в області зони декольте, з боків, на вбудованих чашечках або по нижньому краю.

Теплі комбінації з м'якої ворсистої бавовни – вони зігріють вас в холодну пору року. Фасон напівприлеглий, верх виконаний у вигляді майки з широкими бретелями і округлим вирізом горловини.

Жіночі комбінації великих розмірів для повних жінок з пишними формами – вільні і стягуючі, класичні та елегантні, довгі і короткі. Зверніть увагу на моделі з м'якими чашками на кісточках, які забезпечують необхідну підтримку важких грудей і призбирують їх до центру, формуючи красивий бюст.

Якщо ви хочете купити сексуальну комбінацію, її ви знайдете на сторінці Еротична білизна разом з прозорими бебі-долами, пеньюарами, халатами, мереживними наборами та іншими пікантними штучками.

У комплект до під'юбників і комбінацій в нашому інтернет-магазині ви можете придбати відповідну до них спідню білизна – бюстгальтери, трусики, майки, пояси для панчіх і ексклюзивні аксесуари. Наймоднішу – шукайте в Новинках.

Кольори

У нашому каталозі зібрані жіночі під'юбники і комбінації самих різних однотонних кольорів, світлих і темних. На головному фото зазвичай показані моделі найбільш популярних білих, чорних і бежевих відтінків. Якщо виріб представлено в різних кольорах – жовтому, пудровий, синьому, рожевому, тілесному, зеленому або червоному, то ви це побачите на фотографіях в описі карток товарів.

Наші ціни на комбінації і під'юбники

В інтернет-магазині Incanto завжди є в продажу недорогі і дорогі жіночі під'юбники і комбінації вартістю від 321 до 1150 гривень. Серед недорогих – прості, без прикрас, в основному короткі моделі. Ті що дорожче – стягуючі, безшовні, сорочки з вбудованим бюстом або прикрашені мереживом. Але незважаючи на відмінність в ціні якість тканини і пошиття у всіх чудова.

Хоча ціни у нас невисокі, ми періодично проводимо розпродажу з великими знижками, встигніть ними скористатися!

Поширені запитання

Для чого потрібні під'юбник і комбінації

Надіті на них спідниці і сукні краще сидять, не задираються, не плутаються між ніг, не електризуються. Також вони захищають шкіру від контакту з одягом, який неприємний до тіла, і допомагають знизити прозорість суконь спідниць та блузок що просвічуються.

Якої довжини має бути під'юбник або комбінація

Для того щоб вони не виглядали з-під одягу коли ви нахиляєтеся, підбирайте їх коротше нього мінімум на 5 сантиметрів.

Який під'юбник краще?

Це залежить від вашої мети. Якщо потрібно скорегувати фігуру – варто вибрати стягуючі, під прозорі речі – бежеві, під обтягуючі – безшовні, взимку – щільні, влітку – тонкі.

З яких матеріалів шиють під'юбник і комбінації

Як правило, з гладких струменистих матеріалів. За складом це найчастіше віскоза, шовк, атлас, поліамід, еластан.

Де купити комбінацію і під'юбник, і скільки вони коштують

Найвигідніше замовити їх в інтернеті. Тут асортимент більше, а ціни нижчі, ніж в офф-лайн магазинах, нерідко проводяться акції. На нашому сайті нижні сукні та спідниці коштують від 320 грн